Geplaatst op: 18 oktober 2024

Vacature Projectcoördinator Subsidie

Als projectcoördinator ben jij de spil in de administratieve en projectmatige ondersteuning van subsidieprojecten. Met jouw organisatorische skills bewaak je deadlines, houd je de voortgang in de gaten en zorg je voor correcte documentatie. Jij bent de schakel die projecten succesvol maakt en onze coöperatie vooruit helpt.


Over Oxin Growers

Oxin Growers is een van de grootste telerscoöperaties van Nederland, met 230 leden die gezamenlijk 4.500 hectare aan glas- en vollegrondsgroenten, hard- en zachtfruit telen. Vakmanschap, passie en moderne teelttechnieken kenmerken onze leden. Wij zetten hun producten succesvol in de marktmet focus op rendement en bieden daarnaast ondersteuning op het gebied van kwaliteit, inkoop, voedselveiligheid, certificering en innovatie. Als erkende organisatie binnen de Europese subsidieregeling (SIG&F) beheren we subsidies voor onze projecten en investeringen.


Over de functie

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het administratief en projectmatig begeleiden van ons jaarlijkse subsidieprogramma. Je stelt rapportages op, coördineert controles en zorgt dat alle documenten op tijd en volledig zijn. Dagelijks heb je contact met onze leden, waarbij je hen ondersteunt bij het naleven van subsidievereisten en het uitvoeren van projecten.

Samen met je collega’s ondersteun je de teamleider en zorg je voor een duidelijke informatievoorziening richting directie en bestuur. Je beheert de projectdossiers en bent het aanspreekpunt voor leden, leveranciers en andere betrokkenen. Daarnaast werk je nauw samen met de financiële administratie voor een juiste afhandeling van aflossingen en eindafrekeningen.


Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een enthousiaste projectcoördinator met een afgeronde HBO-opleiding of werk-denk niveau. Je hebt bij voorkeur ervaring met regelgeving en projectadministratie. In deze rol kun je nauwkeurig werken, heb je een hands-on mentaliteit en weet je altijd het overzicht te bewaren. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel, aangezien je als aanspreekpunt fungeert voor onze leden.

Je beschikt over:

• Sterke vaardigheden in Word en Excel, en bij voorkeur ervaring met Exact

• Een proactieve houding en de drive om impact te maken in een dynamische omgeving


Wat kun jij van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie voor 32 tot 40 uur per week. Bij ons kun je daarnaast rekenen op;

• Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen met opleidingen/cursussen

• Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring en expertise

• In overleg thuiswerken in overeenstemming met het beleid  (na inwerkperiode)

• Een goede pensioenregeling

Ben je nauwkeurig, georganiseerd en vind je het leuk om projectmatige ondersteuning te bieden binnen een dynamische omgeving? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team dat bijdraagt aan de groei en toekomst van de Nederlandse tuinbouw.


Enthousiast?

Wil je meer weten over deze functie? Neem contact op met onze recruiter Randi via +31 6 21 93 42 51. Solliciteren kan direct via de button hieronder!

Solliciteer nu

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer nieuws